Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fundering i (månaden) juni. 30 är trettio – eller hur? J.

J. Ett formellt bigram. Eller: teckenpar. 

\19… är (formellt) en [1] pekare. Okay så.

/-tecknet är (mycket) [very] important. Även: viktigt.

/ är ”info” eller {förstås} ”information” – wow. Okay så? Tydligen.

\ är ”info” – också, förstås. 5yntesen OJSAN fortsätter. Tydligen.

@ & % är {formellt} info. Även: information. Oksa så. Tydligen.

QWERTYUIO är [formellt, förstås] 1 (ett) objekt. Eller… 1 (en) teckenföljd.

ASDFGHJ… fungerar. The key-board… fungerar. Tydligen. Okay så? Y. J.

<zxcvbnm… wow. Howdy then? Rimligen, ja. IMPORTANT ånyo? Måhända inte. Okay.

> är (æ… Ø) [œ… É] {nu} <mest… pynt. Tecknet > använder OJSAN (wow-edition) inte.

<mest… pynt. Enligt? M… manualen, tydligen. <y… enligt: manualen. Tydligt nog? Y. J.

<info… är 1 (ett) [formellt] exempel. Även <v… är 1 (ett) [formellt] exempel. Howdy then… etc.

Objektparet [farbror zwed] är (sannerligen) [~] inte/not/nicht/ac… wrong. <w… är (förstås) [formellt] <o… info. Även: information.

Använd (pekaren) < enligt = et [c… C] föregående. F… formellt = ft {ft} är (æ… Ø) föregående [förstås] inget (ac) annat = at | än (than) [æ… Ø] 1 (en) rekommendation.

[-------------------------------] [-------------------------------




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 179 gånger
Publicerad 2015-06-30 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed