Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Accepterande


Jag är inte speciellt glad

Men inte heller ledsen

Jag är någonstans i mitten


Ett gränsland?

Ingenmansland?


Nej


Bara enkelt accepterande


Här är jag just nu

Så jag accepterar

Befinner mig i nuet


Och vet ni


Det är inte helt illa






Övriga genrer av Christina
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-04-18 15:27



Bookmark and Share


  stella
Livsvisdom! Början fångade mig.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Christina