Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sen kommer du inte


FAN FAN FAN!


Jag ville så gärna att du skulle komma

att du skulle se mig.


Det är för din skull jag klär upp mig

bryr mig om hur jag ser ut.

För att du ska komma

se mig

ge mig det där leendet


Och sen kommer du inte

Vad säger det om mig?




Övriga genrer av Christina
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-15 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christina