Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för att du dragit bort mig från allt skit


Bortspolad

bortspolad på en strand av lycka
övergiven och förvirrad
strandsatt

inga vägskyltar
inga fallgropar

bara vit rak sand
och du
min kärlek

vad har du tagit mig på för konstig resa

var är smärtan?
var är mörkret?

det finns inget här
tro mig, jag har letat

är detta vad jag läst om
men aldrig kännt
är det lycka?

then...

Whats the catch?




Fri vers av Christina
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-05-11 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christina