Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17.20 – enligt datorn.

17.20 är (formellt) en [tämligen] {~} important notering. OJSAN är vad beige är. Exakt fem [5] tecken. Eller: bokstäver. {~} är 1 (ett) objekt. Objektet […] innehåller ingen (0) enda = ea | bokstav. Rent formellt, förstås. A är (naturligtvis) [förstås] inte 97 eller a – syntes-en OJSAN (program-språk) fortsätter. Tydligen. B är (förstås) […] inte 98 eller b – syntes-en OJSAN (program-språk) fortsätter. Tydligen. Ånyo. COLOR och OJSAN före (before) beige ånyo. Ånyo: fortsätter. Tydligen. Okay – COLOR och OJSAN ånyo? Tydligen.

CMYK <colour… info… är (troligen) inte [ac] fel {wrong} bokfört. Av farbrorn. OJSAN och <colour… info… ånyo = åo | usw. @ är (formellt) pynt. Termen pynt <yn… är (nu) »formellt« reserverad. Tydligen… wow. @ ånyo? Tydligen, ja. En (1) aning [formellt viktig] (important) dialog. Enligt farbrorn. Okay – COLOR och COLOUR är {formellt} inte [ac] detsamma. 

17.29 – enligt datorn.

17.30 – bokfört [en aning] i… för-väg. Okay <k… för föregående. Bokstaven k (dokument) är [mycket] important. Även: viktig. Genus före (before) [æ… Ø] <2… okay – ånyo. Ånyo: [mycket] important. Okay så. OJSAN (wow) [howdy] fungerar. Tydligen.

17.32 – 17 . 32 i »annan« form.

Punkten . är [mycket] (very) viktig. Eller: important.

Logiken fungerar. Tydligen. 17.33 nu. Tiden går. Klockan är (nu) [now] sen (é) [É] e-middag. Även: sen (é) [É] eftermiddag. Tecknet - är (mycket) [very] viktigt. Också: important. 17.34 – nu. Enligt datorn. Eller: important.

17.35 – en [1] aning i förväg.

Okay – valuta innehåller (bokstaven) [tecknet] a = 97 – enligt? M… manualen.

Tjatig essä (æ… Ø) [œ… É] av: farbror zwed – okay. Syntesen (OJSAN) [wow] fortsätter. Tydligen.

- - - - - - - - - - - - - ff - - - - - - - - - - - - -

  




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 152 gånger
Publicerad 2015-06-30 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed