Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även 32 < 33 är [formellt] korrekt code. Howdy then. Ojsan.

32 < 33 [1] är (formellt) {mycket} viktig info. Eller: information. 

[0] är (formellt) 1 [en]  <mycket… viktig = vg [VG] parentes. 

10 är (formellt) 1 [ett] bigram. Även: teckenpar. Tjatig syntes. Pågående arbete. Även: jobb. 

9 är en [1] tabulering – i »annan« form. 

8 [back-space] (BS) är 1000 – i »annan« form.

7 [beep… BELL] (tabellformat) {etc} är <formellt… viktig [important] info. Även: information.

Okay – OJSAN fungerar.

Tack till (2) poeter.se för [æ… Ø] ett {1} och <^> annat. Syntesen [program-språk] fortsätter. Tydligen.

UNICODE – något man <a… [rimligen] kan googla (verb) på.

{

main(programmering)

}

– OJSAN fungerar.

---------- ff ----------



---------- ff ----------

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-30 18:19



Bookmark and Share


  farbror zwed
10-system… wow. 10 (n-bas) är 1 [formell] antydan. Tydligen. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
· . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ·

2015-07-01

  Nanna X
9+9=18, jo. i 10-systemet, förstås.
2015-06-30

  farbror zwed
Beträffande månen (troligen) ingen [formell] kompetens. Beträffande juni (månad) är saken som följer. Ett 18 år långt projekt (typ språk) betyder eller innebär <n… ändå = äå {tämligen} [æ… Ø] mycket månader. 701 imorron, lämpligt nog On i agenda… n. Microsoft är på g… gång… med en [1] ny/new… Windows – dateringen 729 är {formellt} intressant, mycket… very. 729-701 är (måhända) något man bör (voi) [beurre] kalkylera en aning. 28 är <sannerligen… inte vilket bigram [tecken-par] som heldst. Vänligen… farbrorn.
2015-06-30

  Nanna X
Håller fabron på att förlänga juni månad? Kan han ta ner månen också?
2015-06-30

  farbror zwed
---------- ff ---------- är info.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed