Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osammanhängande anamneser - en slags fortsättning.


Sårhus

Allt utanför här
är ett sminkat brus
en avsaknad utan kärna
en lätt maskerad intighet

jag har ett ofrivilligt
universum i min kropp
svarta hål
för mycket substans av

Allt

det tycks som att
ingenting är av egentligt värde
ändå försöker jag 
att greppa meningslösheten
mellan tummen och pekfingret

här försöker de tvinga till livlöshet
inskränka
kränka
skala av
allt för foglighetens skull

jag väljer hellre 
det tunna hoppet
den ovissa vilsenheten
framför deras död.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 762 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-30 19:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja. Deras död behöver du inte välja.
2015-10-09

  Maiah VIP
Du är en mästare!
2015-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt skrivet och mycket berörande...
2015-07-04

    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP