Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig ska följa

Vrid mig mot solen
Fram med dina leende
Ta mig till sago världen
Visa dina underbara ögon

Du vet du är min lycka
Låt mig bara erkänna
Mina känslor är äkta
Just dig ska de följa




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-01 03:59



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
fint
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS