Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

||| 1:a Juli – nu. Ljummen afton i Omnejden City – tydligen.

Ljummen afton i Omnejden City – solen är (fortfarande/ännu) [tämligen] högt {^} uppe… på himlen.  Och författaren funderar. Tydligen. Det är CMYK i nu-läge… 29. Och 29 är (förstås) 1 [ett] primtal. 29+1 = 30 – vanligen. Även 2a är [förstås] 1 (en) {tämligen} rimlig summa. Eller: summering. 2a före/before 2b före (before) före 2c före/before 2d och 2e <2… före {æ… Ø} 2f… wow. Know-how… dy/wow… fuzzy programming goes = gs [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] web. 

<. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> <. . . . .> ojsan. 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 163 gånger
Publicerad 2015-07-01 18:12



Bookmark and Share


  farbror zwed
[][][][][] web ånyo.
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed