Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödgråten återvändsgränd

 

Som salta strömmar rinner drömmar
mellan fingrarna i form av tårar
lågan, lusten, livet - mitt elixir
är det avsiktligt hur vi försvårar
vår sjuka symbios - rödögda revir
alla dagar, alla år vi levt som dårar
vi hör inte ihop - vårt övervåld ömmar

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-03 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland blir inte livet som man tänkt.
Vemodig insikt.
2015-07-04

  Staffan Nilsson
Det här är så vackert!
Musik att gråta till
2015-07-03

  Sommarina VIP
Shit. Det är så svårt att få till det
2015-07-03

    Dan Myrbeck
Berörande och bra!
2015-07-03

  Lars Hedlin
Så bra framfört!
2015-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en relation som inte är vad den borde vara!
2015-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Korthuggen sanning i dina ord, i styrka som känns och berör.
2015-07-03

  Lehva VIP
Stark och berörande. Sista meningen dröjer sig kvar.
2015-07-03

    ej medlem längre
um. gillar detta
utförande - korta,
hugg och stopp
bravo!
+
2015-07-03

  Marianne Räf
Åh,vad snyggt !!
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP