Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

<> farbror zwed tränar (tydligen) sär skrivning. then: okay.

<> är 1 (ett) bigram. Även: tecken par. Och termen bigram är [nu] »formellt« reserv e r a d. Syntes en {1} fortsätt er. fungerar. Tydlig en. Okay – syntes en {1} fortsätt er. != etc. "googla… verbose" [· . · . ·] <pynt… wow/b> okay. CMYK – then. Mac OS X fungerar… tydlig en, Okay –  [· . · . ·] <pynt… wow/b> ånyo. Ånyo: CMYK – then. Windows 10 (på gång [tydligen] är) <3… wow/b> etc. Ånyo: CMYK – then. Then: vagnretur. 
Ånyo: vagnretur (28) etc. 
ESC… wow. 
EOF
… wow.
PRETTY GOOD PROGRAMMING (PGP) <5… /b> etc. Ånyo: CMYK – then. Then: vagnretur.
Termen vagnretur = vr (havreflarn) [referenssystem] {OJS} är <formellt… /> reserverad.
< = = = = = = = = = = = = = = > < = = = = = = = = = = = = = = >
Huruvida 9 (tabulering) fungerar… vet farbrorn [ännu] inte.
Nej…  tabuleringen (9) får man <subjekt… /> simulera. Och <space… 20> får en [1] {förnuftig} betydelse. 
< = = = = = = = = = = = = = = > < = = = = = = = = = = = = = = >
OJSAN – ånyo. Then… goto next = next moment = mt (2229) etc.
next = next moment = mt (2229) etc. And then? Också 1 (en) fråga. Förstås. 
<> farbror zwed pedagogik institutet goes web [tydligen] usw. 
qwerty-keyb… may-beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. 

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-03 16:17



Bookmark and Share


  farbror zwed
may-beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed