Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissociation

 

Naken

Liten

Bara fem år

instoppad i hundbur

som ett djur

 

Mannen drog av sig skärpet

slog och slog och slog

metallgallret sjöng

systrar skälver och snyftar

rädda, så ofantligt rädda

 

Storasyster smyger

öppnar på natten

tar honom i sin famn

viskar och vyssar

lugnar lillebror och mellansyster

 

tröstar att detta har aldrig hänt

detta har aldrig hänt

Kom ihåg att detta aldrig har hänt!

 

Det tog tjugo år att minnas

nu vill han inte finnas

försökte avsluta sitt liv på anstalt

rättspsyk blev nästa anhalt

 

Sadistiska soc.familjer

tar gärna emot

utsatta barn

 

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-03 17:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hemskt scenario, svårt att ta in.
2015-07-07

  Magdalena Eriksson VIP
hemskt hemskt hör ljudet när ryggen går av
alla barn våra barn
alla barn kunde vara våra barn men
så få orkar med att finnas för fler än sin egen lilla familj
Ingen billig historia för oss denna låga standard på solidaritet och inlevelse
vi får alla betala när barn missbrukas
förr eller senare
2015-07-04

  Lars Hedlin
JA tyvärr är det nog så vissa gånger!
2015-07-04

  Federico Romano
Skrämmande text, ger inlevelse..
2015-07-04

    ej medlem längre
Att börja livet på ett sånt sätt måste sätta outplånliga spår som aldrig kan läkas.
Ohyggligt levnadsöde som berör djupt!
2015-07-04

  Marianne Räf
Obehagligt värre!
Svårt å förstå att
sånnt kan hända!
Dessvärre: sant!
2015-07-04

  aol
Ryser oerhört skrämmande såg själv under skräck hur min lillebror fick stryk av käppen av min styvfar och morfar såg på även när jag fick stryk själv, men att stoppa barnet i en hundbyr ja en sadist var det ju en sjuk typ,
2015-07-03

  Sommarina VIP
Hemskt. Skrämmande om sanning, som svider
2015-07-03

  i af apa
tyvärr
allt för sant...
2015-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag ryser och gråter inombords. Vilka Satans monster det finns.
2015-07-03

    ej medlem längre
Skrämmande på så många plan.
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP