Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Du är den drömmen
Jag vill ha för alltid
Minnen av dina leende
Kommer mig inte bort

Min kärleken är så äkta
Vissa känslor ljuger aldrig
Tiden är på knä, framför
Så mycket ärliga känslor

Sådant är ett öde
Som bara mig vet
Vissa tider, stannar
Mig så trogen ju
För de, kommer
Aldrig mig glömmas




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 161 gånger
Publicerad 2015-07-03 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS