Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrå

begrunda i spegeln
de mörka lockarna
som utgör den skönhet
åtrådd av andra
åtrådd av mig
mjuka mellan mina fingrar
doft av blommor och citron
klipper jag av dem
de ägs av mig




Fri vers av Patrimonio del alma
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-04 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrimonio del alma