Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trofast

- Hej, det är jag igen....din blomma.
Jag vill veta varför du drog
med mitt guld och min gröna skog?

-Hej, det är jag igen...din prinsessa.
jag vill veta varför du alla drömmar tog
kastade ringen och sa du fått nog?

-Hej, det är jag igen...din drottning.
Jag vill veta varför du log
när du mot mitt hjärta slog och slog?







Fri vers av Patrimonio del alma
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-10 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrimonio del alma