Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glider mellan mått

 

Hon förlorar sig så lätt
har ett drömskt och passionerat sätt

en dagslända i skymundan
ägnar sig åt begrundan

lynnet i kastvind
lider, kvider, önskar sig åter blind 

men tårar torkar
vimsar vidare i vardande, bär allt hon orkar 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-04 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns många av er.
2015-07-05

  Sommarina VIP
Känner igen. Nog du. Och även jag. Kram
2015-07-05

  i af apa
sprudlande
virvlande
& svårfångad
som en vind pust...
2015-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Känns som du, min vän, en underbar spännande människa, vars penna levererar tänkvärda originella texter.
2015-07-05

  Lehva VIP
Tycker om dagsländor och vimsiga människor. De spelar inga roller. Och jag tycker om din text:-)
2015-07-05

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-07-04

  Marianne Räf
Underbart fint ! Du har, ju, en
fenomenal penna, (för å återknyta
lite till Anya, härinnan). Genialt !!
2015-07-04

  Anya VIP
Ser ett flickebarn framför mig. Fint tecknad med kärleksfull penna.
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP