Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträtt

 

Målar porträtt 
på rätt färgstarkt sätt

bytte pensel mot penna
känns lättare att lära känna

penseln så diffus
rätt palett men porträtt döps i sinkadus

pennan mer distinkt
fast den drömskt målar bilder på instinkt

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-05 16:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1595498

2015-07-07

  i af apa
penna penna på
väggen där...
2015-07-06

    ej medlem längre
Penna, pensel - som att byta tonfall, byta ord.
2015-07-06

  Nanna X
Bra självporträtt i skrift, färgstarkt och distinkt skriver du!
2015-07-06

  Marianne Räf
Gillar s.s.v. dina ordval och
rytmiken i rimmen ! Härligt !
2015-07-05

  Anya VIP
Fint om att finna sig själv. Jaa så tänker jag. Håller med Birgitta...skönt att få välja verktyg.
2015-07-05

  Magdalena Eriksson VIP
Skönt med ett icke värderande förhållningssätt kring val av verktyg att kommunicera med. En toarulle kan bli stor konst i rätt konstnärs/skribents händer.
2015-07-05

  Sommarina VIP
Måla måla hela världens färggranna ord på pränt :)


Härligt du fattat penseln!
2015-07-05

    ej medlem längre
Pennan är lättare att handskas med än penseln, om man inte är konstnär förstås.
Du målar fint med pennan!
2015-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en frände! Föredrar pennans bilder. Kan möjligen rita en katt, som ett barn gör.
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP