Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exil i min mobil

 

Predestination i action ger lift, vilket blir ett gift
en sluss ut i ny rymd, att inte våga vore en synd

Seglar i skyn, speglar varje vinkel av vår livssyn
mil efter mil i min mobil, sicksackar, byter fil

obunden, stunden äger tillförsikt 
delar, helar, väger ord och åsikt 

en sms-kedja, associationer, underbar tankesmedja
vill ha kvar alla dar, kartan över våra stationer
var vi varit, vart vi vill 
våra stora, samt små passioner 

Vill aldrig förlora
denna orimliga översinnliga delade diaspora 
där vi får rå oss själva femtioelva meter ut i en eter






Fri vers av KattenKin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-05 16:07



Bookmark and Share


  i af apa
galut i mobilen
intressant...! men väl så det funkar nu för tiden... teXt med små oväntade finesser...

( galut = exil)
2015-07-06

  Marianne Räf
Det är trevligt, hur du finner bra och
intressanta ord och associationer.
Texten innehåller mycket och bjuder
på gott "tuggmotstånd"! Tycker man
kan göra flera tolkningar å det är, ju,
alltid bra. Enligt min mening !
2015-07-05

  Magdalena Eriksson VIP
Härligt med oss i rymden.
2015-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text från teknikens värld!
2015-07-05

    ej medlem längre
Det är fantastiska möjligheter, elektronikens under, finns snart inga gränser för vad man kan göra.
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP