Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osammanhängande anamneser - en slags fortsättning.


Tvivel

Jag tvingade mej själv
ett oändligt sjumilakliv
tretton omöjliga steg
och ändå bara ett första

en slags desperation 
eller kanske längtan

det är allt jag har just nu
men det är iallafall något



som är mitt.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 692 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-05 12:59



Bookmark and Share


    skamfilad
Trots allt i ägandeskap av sig själv. Klädsamt.
2016-02-19

    Tea Alex
Ja. Det är i alla fall något.
2015-10-09

  aol
Gillas igenkännande starkt skaldat
2015-09-13

  Maiah VIP
Starkt berättelse om hur ett endaste steg kan kännas
2015-07-12

  DominiQueen
Överlenadsinstinkt som en asfaltsblomma som spränger sig upp.
Genuin Kraft som väntar på att förlösas - allt som krävs är mer sol :-)
TACK

2015-07-12

  prinscess VIP
mycket bra skrivet
2015-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Man kan läsa mycket mellan raderna...riktigt bra...
2015-07-06

  Anya VIP
Känner igen mig i det splittrade där man inte har någonting kvar av sig själv...då blir det där lilla man har så viktigt. Stark text med mycket underton.
2015-07-05

    ej medlem längre
Lysande

dikten likaså
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP