Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Kryss, inget hyss, till det lyss! Ewa-Britt Nilson.


Kritik på en text (1309) rick




Uppförande och ordning visa
hur att som ta plats och spisa
ur en fantastisk sådan buffé
som det väl är något me'
blott en förstår sig på att surprisa




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2015-12-18 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP