Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integritet - uppriktighet

 

Burdus, uppfylld av sanningsrus
vill väl, märkte inte din akilleshäl
över en gräns, en punkt som bränns
går på tår, säger sånt man inte får
vänskap och välvilja, kan inte urskilja
taskig och förfärlig från rak och ärlig
svår balans, vill finna konsonans
mellan integritet och uppriktighet




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-07-06 13:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så..mycket bra!
2015-07-07

  i af apa
en fin
balans
balanserar
som här...
2015-07-07

  Magdalena Eriksson VIP
Mmm räkna till 10 innan du svarar när det gör ont sa hon mamma.
Fint skrivet om livet.
2015-07-07

  Palett
Mycket bra om den svåra balansgången.
2015-07-06

    ej medlem längre
Svårt att veta vad man får och inte får.
När gränserna är snäva är det så lätt att göra fel.
2015-07-06

  Lena Renman
Du prickar rätt igen . Det finns en PK åsiktskorridor som är så snäv och svår att hantera. Ett förfluget ord, en tolkning av något skrivet osv kan idag förstöra relationer som varar i åratal. Det är inte nådigt

2015-07-06

    Dan Myrbeck
Inte så lätt balansgång,
kräver att man är styv
på slak lina.
2015-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Känns igen!
Ska man säga som det är eller vara tyst.
Tror der beror på hur väl man känner den andra personen.
2015-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland är balansgången svår. Sanning vill tala klarspråk, inte gå på tå. Men gör kanske ont.
2015-07-06

  Marianne Räf
Riktigt bra, både till form å
andemening ! Skrivet av
en verklig talang, fast visste,
ju, redan att du har det ! :D
2015-07-06

  Nanna X
Självkritik med god rytmik...
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP