Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd, därför störd

Det som

stör mig

är att det

stör mig

att det just

ändå

stör mig




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-06 13:55



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Tomorrow is
another day.
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP