Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna lyckan utanför

 

Rubba inte mina cirklar
min livsuppgift, mitt uttryck
kring tvivel-stråk du snirklar

ta din kritik och försvinn
låt min lycksalighet längta
kreativa låga, fortsätt brinn

vill vara vågad, känner mig hågad
att provocera, sjunga ut lite mera
men rädd för att bli sågad

känslig natur hos varje poet
dyker efter pärlor, söker melodi
önskar ge orden ny vitalitet

vakta din vassa tunga min vän
det gäller ett liv, dyrbara drömmar 
du projicerar, sätter min skaparlust i kläm   




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-07-09 13:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Texten bubblar av behov att få skriva och skriva. Hoppas diktarjaget får det utrymme hon behöver.
2015-07-10

  Sommarina VIP
Snyggt skrivet. Som alltid hos dig
2015-07-09

  i af apa
eller hur!?

poeter ett känsligt
släkte...
2015-07-09

  Magdalena Eriksson VIP
Inte till mig hoppas jag!
Känsliga är vi som änglar var och en med vingar mödosamt smidda.
2015-07-09

    Dan Myrbeck
Bra skaldat, vad är det för kritik det handlar om? Är den obefogad kan man ju säga att du ger pärlor för svin.
2015-07-09

  Lars Hedlin
Bra vännen

2015-07-09

    ej medlem längre
Kritik vill man helst slippa!
2015-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Stark text av en stark kvinna!
2015-07-09

    ej medlem längre
bra rimmat, vilket är svårt tycker jag men du får till det..
2015-07-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Tror ingen kan släcka din kreativa låga! Den kommer alltid att brinna starkt.
2015-07-09

  Marianne Räf
Rapp text, sköna rim ! ;D
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP