Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte i hans minne

 

Han tittade inåt, rätt låg
lät blicken irra
men det var nåt förvirrat han såg

mitt på golvet stod hon
skiljde sig ur mängden
stukad o stenad, log lite snett
den ensammaste han nånsin sett

ville ta kontakt
en gammal obstinat klasskamrat
lätta hennes ensamhet
men det blev inget sagt

ett ögonblick bevaras
denna sorgsna natt
ett själamöte - svårt att undgå 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-06 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Laddad scen med många möjligheter. Som Livet.
2015-07-08

    Dan Myrbeck
Man kan ju undra hur deras liv sett ut om han hade tagit kontakt.
2015-07-07

  Lars Hedlin
En text som berör!
2015-07-07

  i af apa
blå himmel
blues...
2015-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om ett möte i tystnad!
2015-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Lite sorgset vemodigt om något som inte blev. Men kanske borde ...
2015-07-07

  Magdalena Eriksson VIP
Blues
missade kyssar
hela himlen full
2015-07-07

    Lena Söderkvist VIP
Så mycket som aldrig blir sagt. Snyggt skrivet.
2015-07-06

  Marianne Räf
Rätt, sorgset - men fint, ändå !
Kanske nått var mellan dessa 2.
Ett framtidshopp i båda tänt, -
trots att ej nått särskilt hänt.-
Möten mellan själar kan va´så !

Fint, gillade din text ! Kram.
2015-07-06

  Bo Himmelsbåge
En gripande möte
i förvirringens dans
där orden var stumma
o ensamhet fanns
Han ville så gärna
ta hennes hand
men fastnade på klippan
vid försoningens strand...

En målande dikt om ett
sorgset möte...
2015-07-06

    ej medlem längre
I en sådan situation får man säkert tunghäfta, svårt att hitta orden...
2015-07-06

    ej medlem längre
bra text, sorgsen
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP