Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tanke 150706

Det är dagar 

som bär tunga moln

på vår himmel

som vi behöver minnas 

hur en klarblå himmel ser ut

och hur en värmande sol känns

likaså är det med våra liv

de dagar som tynger oss

behöver vi tänka

att en morgondag snart gryr 

© Angela Bohlin

  

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-06 20:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin tanke...
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP