Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Du var så

vacker

att

jag

gick

rätt

in i

oss














Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-06 22:25



Bookmark and Share


  Respons VIP
Jag gillar ditt sätt att formulera dig.
2015-07-08

  KYREUS of Sweden
"Som det kan bli!"
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP