Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstblomning

 

En skuldtyngd oskuld
gråa strån i det färgstarka
små linjer smyckar livslinjen
öppen som ett barn
nyuttrasslad från gamla garn
hälsar en frälsarfödsel
måtte det inte vara för sent!
 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-09 13:19



Bookmark and Share


  aol
Säger bara så berörande fint skaldat vännen jaa måtte det inte vara försent,
2015-07-10

  Sommarina VIP
De bästa år är nu!!
2015-07-09

  i af apa
ingen sover
mer än i 100 år...

hur tilltrasslad man än
må vara. sagan bär
alltid sanningarna...
2015-07-09

  Magdalena Eriksson VIP
Du är rätt i rättan tid
skön men inte blid
på stora vågor gungar bruden
söker sina ord tar dem inifrån kastar skruden
Att vakna är aldrig försent.
Löv jo
2015-07-09

  Lars Hedlin
ja bra framfört
2015-07-09

    ej medlem längre
Somliga kan trassla till det för sig...
2015-07-09

  Nannie
gillar
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP