Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattljus

 

Pubens nattljus
lyckan 
ett kärleksrus

lindra ensamhet
plåstra om
vad ingen vet

snedvriden ros
rispad själ
sorglig blues





Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-07-28 00:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vemodig men mycket vacker!
2015-10-01

    ej medlem längre
Att sitta där som allting finns i detta nu är som att vara ett enda sant sätt. Det finns en som är som den som inget vet. Det är jag som har och som kommer aldrig mera att sitta i detta som är.
2015-08-03

  Ronny Berk
nattljus - poesi som visar fram även skuggsidan av ...
2015-07-30

  Lehva VIP
Berörande och igenkännande. Bravo.
2015-07-28

  i af apa
guld stjärna!!
2015-07-28

    Dan Myrbeck
Fångar fint en melankolisk känsla,
ställer frågan Vad söker människan?
2015-07-28

    ej medlem längre
Från en stunds lycka tillbaka i ensamhet. Livet är tragiskt och svårt för många.
2015-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Få ord bär hela livet med sig!
2015-07-28

  Lars Hedlin
Berör inom denna!
2015-07-28

    ej medlem längre
Åh, en sån underbar text...som en äkta blues.

2015-07-28

    ej medlem längre
Alla bär sin hemliga historia.
2015-07-28

    ej medlem längre
du hittar den rätta känslan, stämningen
2015-07-28

  Magdalena Eriksson VIP
å vad bra med få ord som blöder in som regn.. precis blues.
2015-07-28

  Nanna X
Fin stämning, få ord som berättar ett helt liv!
2015-07-28

    ej medlem längre
rispad själ
+
2015-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om ett människoöde!
2015-07-28

  Marianne Räf
Fin titel, liksom hela dikten !
2015-07-28

    Lena Söderkvist VIP
Skön vemodig stämning i din dikt!
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP