Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyckande flykt

 

Det var vad jag aldrig såg att,
Lögnarna är lika med sanningen

Det var vad jag trodde på
Att människan är en klok skapelse, ej stämmer

Hjärntvätt utsatt jag för i västvärlden
Omänskligt … diktaturer

Demokrati och likvärdighet
Tro och religion frihet

Är absolut en av de största lögnerna i existensen historia
Skapat av västvärlden

Enligt en religion!
Vi är absolut inte likavärde!

Jag lyckades fly lögnerna
Nu är det din tur

Vad väntar du på?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2015-07-07 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP