Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vanor

 

Jag ska inte vänta för någons skull
Jag är van!
Ingen aldrig väntat för min skull

Mellan tystnaden och ensamheten
Mellan sorg och tårar
Håller jag mitt huvud och drunknar för gott

Tyst!
Vemod!
Är mina vardags vanor!

Och den oändliga ensamheten…




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2015-07-07 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP