Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibelreferat i natten

 

Livat på La Boheme
dart av annan art
blod, snor och tårar
knivar när kvällen är sen

återupprättad ära
hågad, vågad
lagen när dagen
sövt sin sedlighetslära

fina fjädrar ryker
tappar vett intill toalett
en kvinna, gangstergudinna
snuten runt knuten stryker

öga för öga, tand för tand
farliga fiender 
förakt förblir osagt 
drar snett på smilband

spruckna läppar, slag på slag
liten mot stor
rädslans revers 
släpper ut raseriets anlag

fimpar orättvis i handen
en vendetta, äran tillrätta
slåss vaket, lämnar haket
polispådrag rinner ut i sanden

linkar hem genom mörka gränder
sårad under stjärnorna
biter ihop, blinkar bort tårar
knyter sina blodiga händer

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-07 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var det ja en så som kan skrivas så så vad skall vi säga om den men jag säger att jag tar den för vad den är så är det så så
2015-07-13

  Sommarina VIP
Oj vilken text Ser mkt otäckt här
2015-07-07

  Magdalena Eriksson VIP
du bästa.....
ingen hann ta na
2015-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Dramatik väl beskriven i din coola text!
2015-07-07

  i af apa
coolt...!
2015-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Stor dramatik!
Som scener i en film.
2015-07-07

    ej medlem längre
Dramatiskt och hett, inga dunungar som leker här!
2015-07-07

  Lars Hedlin
Starkt och djupt...
2015-07-07

  Nanna X
Dramatik och rytmik...
2015-07-07

  Marianne Räf
Åh,vad jekklans bra ! Vem har inte,
vid tillfällen "linkat hem" "sårad under
stjärnorna" ? Känner igen mig, lite i
dina texter, ibland, av ngn anledning !
Blodiga händer har jag, också, haft!
Fint, Katten ! :D
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP