Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur askan

 

Hatad och jagad 
nöden har ingen lag
döden tar otvivelaktigt emot
annan dag
spelade mot hot
skydda barn, inte lätt

Försvagad

Livet tog klivet
tog upplösningen i hand
en tändare o en flaska rom
rysk roulett
fallet avskrivet
såg sig aldrig om
klippte alla band







Fri vers av KattenKin VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-28 00:17



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Stark! Frustrationen i att faktiskt ibland inte ha något val. Att tvingas göra det värsta... och inte kunna ångra mig...(för barnens skull).
Min tolkning:-)
2015-07-28

  i af apa
är det Freddie Wadling
som sjunger...!?

skulle kunna tänka mig det;
"rysk roulette
fallet avskrivet
såg sig aldrig om
klippte alla band"


jag brinner!
2015-07-28

    Dan Myrbeck
Stark text, särskilt:

döden tar otvivelaktigt emot
2015-07-28

    ej medlem längre
Mycket svår situation...... "hatad och jagad".....handlar kanske i panik.
Stark text, smärtsamt!
2015-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande om livet, det svåra. Med kaos både utom- och inombords.
2015-07-28

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-07-28

  Magdalena Eriksson VIP
föräldralivet en resa i helvetes kval
ibland är det bara så
säg inget bara se och håll om eller finns kvar...
stark text som gör ont, hur ska det gå tänker jag.
2015-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Ur askan i elden, ja!
2015-07-28

  Marianne Räf
Ger mig reminiscenser från tidigare !
Spänning, mystik, man anar tragik --
-- eller ett oroligt Liv. "Klippa alla band",
- det låter så drastiskt ...! Kom igen, -- katten !
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP