Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schrödingers katt

 

Som Schrödingers katt
finns, finns inte, än här, än där
dagen disträ, tankarna trollar
såg så säkert i min ögonvrå 
att hon på pallen satt

ett samvete ekar
mjau, mjau
ljudens skugglekar 

vill ha mat nu, på pricken, otåliga katt
vilken superstressad atmosfär
men när jag verkligen kollar
gråzonen jag trodde mig förstå
var det handväskan som lugnt där satt

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-09 13:16



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fint. Om di ljuva små liven
2015-07-09

    Dan Myrbeck
Ja, så kan man ju känna sig ibland,
bra jämförelse.
2015-07-09

    ej medlem längre
Hahaha, ja vem kan hålla reda på katter, det är ena självständiga varelser, löper som de vill. Det måste vara en särskild katt det där som har handväska.
Rolig dikt, tack!
2015-07-09

  Nanna X
Dom kan, katterna, både exister, icke-existeraa och förvandla sig till handväskor...
2015-07-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var kul!
2015-07-09

  Marianne Räf
Lite spännande !
Säg, har du funnit katten ?
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP