Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toppkropp

Inget socker, inget salt
diagnoser överallt
högt blodtryck, CP-ryck
udda händer och döda tänder
blåsljudshjärta, buksmärta
spasmer och sarkasmer
något om blodplasmer?
ansträngd röst
spänt bröst
spända lår
dessutom onödigt tjockt hår

Kära lilla kroppen
jag ledsnar ända ner
i snoppen

om jag haft en sådan alltså...
könsorgan är tacksamma att rimma på




Fri vers av Millner VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-08 23:57



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hihi
Kramar
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP