Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din tanke är min tanke

 

att gemensamt begrunda
avsluta den andres andemening
knyta ihop, kunna avrunda
i spirituell sällsam förening

flyttar i tillförsikt åsikt -
gunga,
smeka orden
som kommer i klunga

stiga, störta, fnissa, flörta
backa, gasa, upp och ner
finns ingen som ger mig mer
vishetsläran vågar vi omstörta

flyttar i tillförsikt åsikt -
gunga, 
smeka orden 
som kommer i klunga

nattens resa bär frukt
Babylons trädgårdar blommar
andliga språng i krumbukt
orden, som en sång, har omfång,
bildar bokprodukt

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-09 13:18



Bookmark and Share


  i af apa
när ord & tankar
knyts ihop lätt som luft
rinnande som vatten.
bara så bra!
2015-07-09

  Lars Hedlin
Bra ton
2015-07-09

    ej medlem längre
Flyter som ett forsande vatten.
Du hanterar orden som en jonglerare sina bollar, säkert och skickligt!
2015-07-09

  Trädskugga
Lyckan till dig vars väl vårdade ord bär sådan frukt, mycket bra! :)
2015-07-09

  gunnnar nylund VIP
Det är som om ord och tankar gör sig en resa genom lustiga huset och
kommer ut med ett leende på läpparna. Kul text, vetja!
2015-07-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En lycka att ha en sådan människa att tala så med. Inte allom förunnat.
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP