Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska

Ett fjättrande ljud trängde in i mitt öra,
något så ljuvligt och fängslande jag kom att höra.
Han sitter ensam och sorgsen i den lättsamma dagen,
sången var ej munter, den handlar om hur hårt han blev slagen.

En sällsam blick från ett annat håll,
en skara ungar närmar sig för att sparka boll.
Ett ögonblick bort, gav de sig på den lille, som var så kort.
Sången dog ut och det hela tog slut.




Fri vers (Fri form) av Madeleine S
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-09 14:55



Bookmark and Share


  Madeleine S
Tack :)
2015-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine S
Madeleine S