Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

En vanlig dag inlindad i ett falskt intryck,
något som kan ge dig ett leende på läpparna.
Något som kan ge dig en bra känsla att hålla fast vid.

Dagen går och sanningen bryter ut genom ett hugg i min själ.

Leendet är ett minne blott,
efterlämnar en pinande känsla.

När dagen löses upp i natten,
slumrar sanningen in.




Fri vers av Madeleine S
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-22 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine S
Madeleine S