Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läderäkta

*
Kan man lukta sig till. Äkthetsexistens?
Finns där odörer. Markörer. Som penetrerar nasaliteten som spår i slemhinnedyn?
Som skinn på Nyfors. Öppet köp. Där tändaren slickar höftben. Andligt Antändlig ickevara. Fake. Ingen fara, bre! Bara lite knasterbolmande sus från skyddsräcket och de utsirade viskningarna bakom gulbrunt murbruk.
*




Fri vers (Fri form) av N. Byrén
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-09 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

N. Byrén
N. Byrén