Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag i björkskog

Stigar flyter genom björkskogens krackelerade mylla.
De bär sulor och hjul framåt gryningstimmen.
Ibland blandas lervällingen med blod.
Igår föll bröder och systrar.
Idag rullar brödet mot marknadsstånden.
Onsdag är kommen.
Imorgon sjunger korparna.




Fri vers av N. Byrén
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-27 08:39



Bookmark and Share


  crypticbard
A path, a track, well-worn through the wood; what a sight when the ravens sing! Perhaps stale bread is on their menu.
2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

N. Byrén
N. Byrén