Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkt - svept i en machokreation

 

Händelserika år stansade i märg och ben,
staplade på axlar, stegar fram med emfas
vägrar väja, det grejar galenskapen

tog det kvinnliga till ny nivå
det sinnliga skulle skylas
maskerade sin natur allt hon kunde förmå

huvudet bland molnen, pimlar synapssnaps,  
sjunger spontana kärleksarior i violett,
erfarenheten med sitt alternativfärgrika sätt

tog det kvinnliga till ny nivå
det sinnliga, en sårbar punkt 
vilket inte många fått förstå

tappar bort sig i tålamod och takt,
tar ton med raspig röst, vad ska nu bli sagt
händerna på höft, uppblåst bröst 

blod som kickar konfrontation
räknade ut räddningen - en överlevares ekvation

 

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-10 17:56



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Att inte vara sig själv
är aldrig bra.
2015-07-13

  Lars Hedlin
Starkt framfört
2015-07-11

    ej medlem längre
Dramatiskt levnadsöde.
Fint diktat!
2015-07-11

  Magdalena Eriksson VIP
Yes stark och sann känns din text. som stam rötter krona oskiljaktigt samman.
2015-07-10

  Marianne Räf
Farao, - vad bra ! Älskar de
sista kursiverade raderna !
Hela dikten var kanoon, växte
under läsningen !
2015-07-10

    ej medlem längre
Bra!
2015-07-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Kvinnligt vs manligt, i bra täckning. Dock, kvinnans list övergår mannens förstånd.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP