Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K-rufs fem

Sämst var hon på att vänta
-sköt alltid upp det in i det sista

Men hon gillade det borgerliga i att leva borgerligt

När han kom hem blev hon verkligen överraskad

-"VA!?"

Hon sa att hon längtat men,
utan känsla tyckte han vagt

Han mindes henne som mer eldig, sa han

Hon vann i spel, han vann i kärlek,
-Äh han pratade för mycket, lade han till

Han grät kvinnligt, med kroppen mer än med ögonen
hon tröstade mot sin barm
-Skämdes för sina känslors tankar

De hade galet sex
-eller hon hade
Hon var eldig igen

Hon visste att hon borde älska att älska honom

Man fick bara en sådan här chans när man tog den







Prosa (100-ordare) av Mats Edin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-10 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP