Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gifta sig med ett barn eller gå och lägga sig med ett, är ju inte rena drömmen direkt. Även om det i andra 'kulturer' inte är helt ovanligt. Det är ju som det är med den saken, mera utomlands. Ändå reser folk dit.


Så du vill ha kuk du?



Ja, utan att behöva byta kön alltså. Ja, så kan det ju vara. Det är nog många som längtar efter ett rejält nummer. Det är väl sånt en får räkna med. Fast det får väl bli ett sådant där lösnummer då? Med alla dessa skilsmässor vill väl folk uppleva något annat än nån som antingen vill klänga sig fast vid en eller som stannar bara för att ligga och sova hela dagen eller att sitta och glo på tv. Och de där gnabben och retningarna, för att inte tala om upprepningar, vill en ju gärna slippa. Underhållning utan att behöva underhålla, det är förstås modellen. Funkar det inte som vanligt så får en väl till att köra med litet rollspel. Cykelhjälm och golfbyxor, kläder i lack eller kanske ridkläder komplett med spö och höga stövlar. Kan det vara något? Kanske ta in på något billigt hotell? De mer dyrbara skänker förstås en känsla av lyx, men de billiga hotellen skänker ju en känsla av att smyga som om en är gift fortfarande. Och det är ju inte omöjligt att så är fallet. Annars vet ju hur det blir att bjuda hem en karl, ja eller kvinna, till enkla tjället. Kanske blir det i längden jobbigt att smyga och så kan en ju inte ha det. Nej, variation skall det vara om det skall smaka. Men smakar det så kostar det, heter det ju.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-17 21:08



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
haha, nog många som funderar i dessa banor...nån som sitter och glor framför tvn och är seg och tråkig, vill man ju inte dela livet med. Hur kul är man själv?Det blir en del tittande på tv i soffan...rolig text!
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP