Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej bjuden

Titta fönster
Hitta mönster
Fastna i ett träd och gren
Bankas färdig i städ, Ågren
Aj slå i balkongens glas igen
Löv på vägen annorlunda sången
Jag såg och fastnade med luft
Inget mer var längre tufft
Försökte mitt bästa att se dig
Du den fest som hatar mig
Alltid sugen
Aldrig bjuden




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-10 22:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tycker inte om ordet, men jag blev:
Berörd! Förresten, de 2 sista raderna
gäller lika mycket för mej! Du är inte
ensam om å känna dej - ensam och blå!
Men, du skriver fin dikt ! Borde ge ut en
bok ! Hoppas, iaf, du kan göra nått bra
av Helgen ! Kram.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B