Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOSTADSRÄTTER mot DAGIS

Sitter å somnar på innegård
Somnar sommar
Pulsar stad från utom murarna
Fåglarna bara har frikort
-ja och vinden ovan vinden

Är inverterad permission
Dagisbarnen de yra har Sommar
Ferie-frihet
-och personalen de med

Visste ni väl att alla Hyreskaserner i Innerstaden
hyser en två tre dagis på sina gårdar
BorgarBostadsskvättarna skyr barnskrik som pesten
Ja, jag skyr de skriken jag med, men var ska de små liven vara få?
Ni bostadsrätter kan lugnt slumra på, vi hyresråttor jobbar då :)




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-11 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP