Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio timmar på Stanstead

Fallna ur moln

ner
på Stanstead stillastående

Tio timmars förvirrad transfer

Men, här syns lugnet jag aldrig sett förr

-Flygplatsen är väntans Mecka

Varit hundratals gånger på flygplatser,
Alltid bråttom att Komma Fram
Inte se, se aldrig annat än Tid för DESTINATION
inte vara, bara fara
vidare

Som en hajar i hav

Inte tänka eller känna
efter

Nu tio timmar Exotisk väntan

Hörs väskor, klackar, väsande rull, kaffe utan mjölk, oprasslade tidningar
väntande valutor, barn utan ben, makar som ser omaka ut, dåliga hållningar, snabbmat, drycker med höga halter, mobilladdsladdar, toalettstädare med Gula skyltar om halkande golv, människor utan möten, kärlek utan slut, eller början
Nu ser jag att vi inte landat trots alla landningsbanor - vi flyger utan bränsle
























Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-14 07:55



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Keep
Calm
&
Re-invent
yourself
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP