Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillkom under ett 'samtal' i mejlen, med en enastående textförfattare här inne. Texten är något bearbetad, för att kunna gå som versmåttet 'foting'. Ett mått jag funnit för passande, vers är det ju och även högst påfunnet.


Kortsiktig dröm?




Du går omkring
drömmande om vinst.
Frågan är väl

bara vad den
skall bestå i
och om det

är en som
fullt bestående sådan.
(Det här är...?)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-22 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP