Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsaknad

Mina tankar har flyttat ut
Flyttat in i ditt öra
Odlat egna tankar
Börjat dricka vin
Skrivit en bok
Och träffar nya vänner

Snälla kom hem
Snälla förlåt
Det var nog nått jag åt
Snälla bli min vän
Snälla flytta in
I min själ - igen

Jag hörde en sång på radion
Det var min sång
Som födde liv
I framtidens frieri
I kejsarens nya kläder
Utan knappar eller fickor

En dragkedja har fångat mitt liv det svider i min hud... saknaden drar och sliter - upp... (snälla dra ner) det blöder, floder av drömmar svälter på mitt hjärtas bank...

Snälla kom hem
Snälla förlåt
Det var nog nått jag åt
Snälla bli min vän
Snälla flytta in
I min själ - igen

Jag fyllde min mun med er själ
ni lämnade mig tanklöst kvar
Ni greppade luftens partiklar
Ni tittade aldrig tillbaks
Så, jag minns min lungas vagga
Och min tungas stolta grav

Vad gör ni idag
Hur mår era barn
Borstar ni tänderna
Varje kväll varje dag
Hör jag spår av mig själv
Likt en långsam våg dör ut

Snälla kom hem
Snälla förlåt
Det var nog nått jag åt
Snälla bli min vän
Snälla flytta in
I min själ - igen




© georgmoller.se





Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 139 gånger
Publicerad 2015-07-14 16:37



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller