Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbärssnårens brynja

Så brunstig bocken ljuder
I dalens morgontimma
Så ståtligt raggen lyser
I gryningsdaggens dimma

Känn fuktens fingrar leka
På lårens gåshudsgrynna
Känn våren långsamt spreta
I blåbärssnårens brynja.



© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-14 16:42



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller