Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att välja dig

Jag behöver inga löften,
klyschor
drömmar om framtiden.

Jag behöver ditt hjärta,
ett tyst erkännande
kärleken i avsaknaden av ord.

Låt min hand
stryka över din kind,
mina läppar mot dina
och låt mig glömma
det jag alltid tvingas minnas.

Kanske kan jag inte ge dig
det du önskar
från mig

Kanske är min kropp mot din
inte bevis nog
på att jag kan älska
över gränsen

och då är det enda du behöver veta
att jag kommer välja dig
den dagen
du ber mig.







Fri vers (Fri form) av InteDinTyp
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-15 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteDinTyp
InteDinTyp