Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gode gud, välsigna maken, där står han, med resta staken. Vart än sig i världen vänder, står han där med vita tänder. Blossar varmt om kinden sin, snart han bliver blott just din.


Något helt litet om sex VII



Repliken 'Knulla mig hårdare, gubbjävel', ur den svenska komedin 'Cockpit', var inte riktigt det stridsrop han själv hade velat höra då hon stod på alla fyra i sängen och blev tagen 'the doggy style'. Medan hon stod på armbågar och knän och hade den där borren i sig lade hon upp morgondagens strategi mellan de stötar som kom av att han bemödade sig om att tränga 'hela vägen in' trots att det inte kunde ha rört sig om stort mer än någon decimeter. Det hade börjat med övertygelsen om att de skulle äta en myspysig middag tillsammans med levande ljus, blommor och i övrigt även finstämd dukning. En härligt mustig fiskgryta med diverse grönt i och färskpotatis vid sidan av. Ett läckert vitt vin och sedan en liten flaska bubbel till jordgubbarna. Övertygelse är nog bra, särskilt som han handlat allt medan hon fortfarande var på väg hem i sin sportigt låga Mercedes med tonade rutor och uppfällt tak eftersom det kommit en skur på väg hem. På grund av att någon unge slängt sin cykel på vägen till uppfarten hade hon krockat med ena grindstolpen så bilen fått sig en ful repa i lacken var hon på extra retligt och stridslystet humör. Trots att han dukat och gjort fin och grytan stod på spisen och puttrade hade han som genast förstått att det bara var att låta middagen vara när hon störtade in i huset som jagad av en hel svärm av ilskna bin. Istället för att hälla upp vinet och låta henne ta en första smutt för att som glida in i rätt stämning hade hon kastat av sig kläderna och portföljen redan i hallen och sedan väntat honom otåligt i sängkammaren. Han visste med sig sedan förut att nu var det inte middag hon tänkte sig i första hand utan något mer rejält avrivande. Så hade det också blivit. Efter några hungriga kyssar som så när tagit andan ur honom hade hon kastat sig över honom likt en tigrinna som angriper sin jägare.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-09 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP